Wat
 

wat.jpgWij ondersteunen verandering. Wij streven naar betrokkenheid en zelfstandigheid van de eigen organisatie in het proces. Dit vergroot de slaagkansen van de verandering. De situatie bepaalt onze inzetbaarheid. Als 'change agent' kunnen we vanuit verschillende rollen opereren. Dat kan als begeleider, adviseur of coach, maar ook als programmamanager of interimmanager.

We kijken hoe de veranderstrategie zich verhoudt tot de bedrijfsstrategie. Wat zijn de veranderdoelstellingen, is er commitment van de top, wat is hun actieve rol, worden er middelen beschikbaar gesteld, is er tijd en prioriteit? 

Herkenbare situatie, het probleem

Uw bedrijf of organisatie wil een verandering doorvoeren die van significatie betekenis is voor de toekomst. Alleen wordt er geen begin gemaakt, of geen vooruitgang geboekt. De situatie bstaat vaak al langer. Het wordt een probleem.

Dit is een begrijpelijke situatie omdat bedrijven en organisaties zijn gestructureerd om hun product of service op zo efficiënt mogelijke wijze te leveren. Door die optimalisatie boeten ze in op flexibiliteit of innoverend vermogen. Het kan ook zijn dat onbekendheid of vrees een verandering aan te gaan de oorzaak zijn.

In beide gevallen kan extra kennis en ervaring de oplossing brengen, eventueel aangevuld met extra capaciteit.