Wie
 

winand.jpgWinand Kissels is verandermanager met ruime praktijkervaring aangevuld met een master verandermanagement van de VU in Amsterdam. 

Als ‘mensen-mens’ gaan contact maken en netwerken hem gemakkelijk af. Een open positieve en nieuwsgierige houding horen vanzelfsprekend bij hem. Bouwen aan vertrouwen door authentiek, integer handelen en afspraken na te komen, bevestigen dit beeld. 

 


 

Carriere

Zijn carrière in de sterk concurrerende omgeving van de farmaceutische industrie brachten hem inzicht op kwaliteit en imago. Door zijn brede ervaring spreekt hij de taal van de mensen met wie hij moet werken. Daarbij moet je denken aan ervaring op inhoudelijke, marketing en commerciële functies, in lijnfuncties en eindverantwoordelijke functies. 

Bijzonder is zijn achtergrond als dierenarts, dat wil zeggen clinicus. Onderzoek en analyse leiden tot een heldere definiëring van het probleem. De context bepaald de mogelijkheden voor de oplossing in de vorm van advies, behandeling of een ingreep. 

Curriculum vitae

voor een kort curriculum kunt u terecht op linkedin

een uitgebreid curriculum kan worden aangevraagd via het contactformulier

 

Wat ik te bieden heb 

Vanuit mijn eindverantwoordelijke ervaring in de farmaceutische industrie neem ik zaken mee als high quality products, imago-gevoeligheid, risico management, global versus local, concurrentie, kostenbewustheid, tijdsfdruk, professioneel en protocollair werken, business-to-business en business-to-consumer en business-to-group werken. Ik heb brede ervaring door eerder functies in sales, marketing en technische posities

 

Samenwerken

Als kleinere 'networked' organisatie maken we gebruik van een breed netwerk voor situaties waarin we behoefte hebben aan aanvullende competenties of meer capaciteit.

Ontwikkelen van nieuwe competenties speelt vaak een rol bij verandering. Dat kan op het vlak van vaardigheden liggen. Maar ook leiderschapsontwikkeling is vaak aan de orde, hetzij in de vorm van coaching danwel kennis en vaardigheden. hiervoor werken we samen met collega's van Nieuwe Dimensies.

Vanuit ons netwerk kunnen we ook een beroep doen op ondersteuning bij vraagstukken rondom kwaliteitsmanagement, marketing, communicatie, inzet van social media, personeel en administratie.

Specifiek voor het veterinaire segment hebben we een tweetal samenwerkingen. Waarde In Praktijk richt zich op eigenaren van gezelschapsdierenpraktijken. Vet-Agri richt zich op gemengde praktijken en de landbouwhuisdieren sector.